Hoppa till innehåll

 

Bibliotek
i Väst

Biblioteken i Ale, Kungälv, Orust, Stenungsund, Tjörn och Öckerö

Gillar du att läsa, boktipsa och träffa kompisar? Då ska du vara med i Sommarboken!

Sommarboken i din kommun

Är du mellan 8-12 år och gillar att läsa? Kom och var med på bibliotekets Sommarboken-träffar! Vi träffas över en fika och tipsar varandra om bra böcker. 

Häng med på sommarboken, få boktips, dela dina egna bokfavoriter och träffa nya kompisar. Ålder 8-12 år

Klubb Sommarboken för dig 8-12 år som vill läsa en massa bra böcker på sommarlovet. Vi träffas sex gånger på Ale bibliotek, Nödinge. Det blir boktips, bokvandring, film, pyssel och annat skoj.

Vi träffas fyra gånger på biblioteket i Mimers Kulturhus. Vi fikar och tipsar varandra om våra favoriter. Du kan komma på en träff eller alla fyra. Första gången blir det Bok-OS...

Den 21 juni startar biblioteket i Lilla Edet årets "Sommarboken" och vi vill gärna att du som är mellan 8 och 12 år kommer till oss och fikar, pysslar, pratar och tipsar om böcker du läst eller lyssnat på. Och det spelar ingen roll om du läser lite eller mycket.

Är du mellan 8 och 12 år? Gillar du att läsa, boktipsa och träffa kompisar? Då ska du vara med i Sommarboken! Öckerö bibliotek ordnar aktiviteter under sommaren där du kan träffa kompisar, fika, pyssla, prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst. Alla får vara med, det kvittar hur lite eller mycket du läser eller lyssnar på.

Sommarboken! För dig mellan 8 och 12 år med träg´ffar både i Skärhamn och på Häggvall!